Duo Lift

Maina

 

Beauty

 

Duo Lift Concept

 

Wat is duolift?

 

Op slag een aantal jaren jonger in een enkele behandeling. Hoe dat mogelijk is?

Dankzij een unieke combinatie van ultrasonen, werkzame cosmetica en manuele behandelingen pakt het Duolift Concept van Advance Bauty effectief huidveroudering en andere huidproblemen aan zoals acne en pigmentatiestoornissen enz.Een frisse teint, zachte huid, intense hydratatie, versteviging en lifting van de huid bij de eerste behandeling lijkt u misschien onmogelijk maar elke duolift behandeling staat garant voor uitmuntendheid

 

Het directe resultaat wordt gegarandeerd door een perfecte samenwerking tussen de biologische effecten van ultrasound en de actieve bestanddelen van geselecteerde cosmetica producten.

 

Ultrasound zijn geluidsgolven die zo hoog zijn dat ze trillingen geven die niet hoorbaar zijn. Deze behandeling is niet alleen zeer effectief maar ook ontspannend. De Duolift is geschikt voor iedereen en kan ook als intensieve kuur gegeven worden.

 

 

De behandelingen:

 

Duolift Standaard

 

Verfrissende, reinigende behandeling waarin onzuiverheden verwijderd worden en de huid o.a. door een peeling, perfect gereinigd wordt. Desgewenst kunnen de wenkbrauwen gemodelleerd worden en . Daarna wordt er een hydratatiegel in de huid gesluisd voor een optimale vochtregulatie. De behandeling wordt afgesloten met een passende masker voor gelaat, oogmasker, lipmasker en dagverzorging.

Een frisse teint en een zachte huid is het resultaat! Ook zeer aan te bevelen voor de acné-huid.

 

Duolift Liftend

 

Huidverstevigende, stimulerende, verjongende en reinigende behandeling voor de vermoeide huid. Verfrissende, reinigende behandeling waarin onzuiverheden verwijderd worden en de huid o.a. door een peeling, perfect gereinigd wordt. Desgewenst worden de wenkbrauwen gemodelleerd en de bovenlip geharst. Daarna krijgt de huid een speciale serum welke afgestemd wordt op de behoefte van de huid gevolgd door een anti-rimpelbehandeling en een lifting van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een passende masker voor gelaat, oogmasker, lipmasker en dagverzorging. Het gelaat oogt jonger en de sporen van vermoeidheid zijn verdwenen.

Resultaat direct zichtbaar!

 

Duolift Exclusief

 

Huidvernieuwende, reinigende behandeling waarbij er na de peeling en het insluisen van de hydratatiegel een actieve voedende en anti-verouderingsgel wordt aangebracht die een gunstig effect heeft op het herstel van de huid, de vermoeidheid van de huid wegneemt en de weefsels voedt. Hiermee wordt er een lifting van de huid gedaan en een lymfedrainage. De behandeling wordt na een heerlijke ontspanningsmassage afgesloten met een passende masker voor gelaat, oogmasker, lipmasker en dagverzorging. U ervaart een gevoel van Zuiverheid, van Lichtheid,van Frisheid en van stevigheid.

 

Natuurlijke face lift

 

Het grote voordeel van direct resultaat is dat je je mooi voelt en er stralend uit ziet!

 

Deze schoonheidsbehandeling zorgt voor een strakkere huid, dus een natuurlijke facelift en is bij een eenmalige behandeling uitermate geschikt ter voorbereiding om er stralend uit te zien bij een leuke gelegenheid! Ook kunnen we deze huidverbeterende behandeling in zetten als huidverjongingskuur.

Copyright © All Rights Reserved