Permanente make up

Maina

 

Beauty

 

Permanente Make-Up

 

PERMANENTE MAKE-UP, WAT IS HET?

 

PMU is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd mooi te hebben. Je hoeft het nooit meer bij te werken met een potlood. Het is erg handig voor in het zwembad, in de sauna en in de regen, uw make-up blijft perfect zitten.

Bij PMU worden er huidvriendelijke pigmenten in de lederhuid ingebracht door middel van een PMU-apparaat. De meest voorkomende behandelingen in de salon zijn de wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Dit wordt ook wel de cosmetische pigmentatie genoemd.

 

 

Behandelingen PMU

WENKBROUWEN:

 

Helaas hebben we vaak teveel geëpileerd of hebben we van nature geen volle of gelijke wenkbrauwen waardoor we minder expressie hebben in het gezicht. Dit is erg jammer want mooie wenkbrauwen geven een mooie uitstraling.

 

Wist u dat:

 

• Mooi gevormde wenkbrauwen u zo’n 5 jaar jonger maken en uw gezicht meer uitdrukking geven

• Permanente wenkbrauwen natuurlijker ogen als uw getekende wenkbrauwen

 

Onregelmatige of dunne wenkbrauwen kunnen goed worden gecorrigeerd metpermanente make-up. Ook als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft kan schaduw of haartjes techniek worden toegepast.

Ook kunnen littekens in de wenkbrauwen met permanente make-up worden gecamoufleerd.

 

EYE LINER:

 

Wimpers en oogleden laten uw ogen spreken.

 

Met permanente eyeliners zie je er altijd verzorgd uit. Ideaal bij het sporten, zwemmen, in de sauna en voor mensen met gevoelige ogen en mensen die slecht tegen cosmetica kunnen of moeite hebben met het zetten van een eyeliner.

Met permanente make-up kunnen wij met behulp van verschillende kleuren uw aanzicht en uitstraling van uw ogen veranderen.

Bolle ogen, diepliggende ogen, rechte ogen, ogen die dicht bij elkaar staan en ogen die ver uit elkaar staan kunnen optisch verbeterd worden.

 

Een lijntje kan aan de bovenkant of onderkant van het oog geplaatst worden, allebei is ook mogelijk.

 

LIPPEN:

 

Wat vaak gedaan wordt is het corrigeren van lippen om een mooie symmetrische vorm te krijgen. Naast een lipliner is het ook mogelijk om ze in het geheel in te kleuren, full lips of in te schaduwen. Bij het ouder worden krijgen veel mensen lijntjes rondom de lippen en worden ze smaller. Permanente make up is hiervoor een geschikte oplossing. Je krijgt een strakkere en voller ogende lipcontour. De kleur wordt afhankelijk van uw wensen en huidskleur bepaald.

 

Lipliner:

De meeste klanten die voor een lipliner komen willen graag een mooie mond. Vaak is bij de klant de bovenlip te klein of de mond is scheef. Dit kan gecorrigeerd worden met een lipliner. Met permanente make-up op de lip kan het uw lippen een enorme "Boost" geven.

 

Lipschaduw:

Tijdens het aanbrengen van een lipschaduw wordt de lipliner iets dikker getekend zodat er een inschaduwing ontstaat. Dit ziet er erg natuurlijk uit en laat de lippen voller lijken.

 

 

Copyright © All Rights Reserved